A vásárlás menete


Áruházunkban regisztráció nélkül is tájékozódhat termékeinkről és árainkról, sőt, előzetes regisztráció nélküli gyorsvásárlásra is adódik lehetősége. A vásárlás folyamán bármikor megtekintheti a kosár tartalmát, módosíthatja azt, a főbb adatokat folyamatosan nyomon követheti az áruház fejlécében. 


A pénztárnál ellenőrizheti adatait, elolvashatja a szállítási és fizetési feltételeket és amennyiben szeretne, megjegyzést is fűzhet megrendelése mellé. Kérjük, hogy a vásárlás előtt feltétlenül olvassa el a vásárlói tájékoztatót! 


A felső menüben található termékkategóriákból választhat. Az egyes kategóriákon belül az árucikkeket egyetlen kattintással a „kosárba” gombra kattintva egyenként összegyűjtheti vagy tévesztés esetén a jobb felső sarokban a kosár ikonra kattintva kiürítheti belőle.   Regisztráció után a fiókjába belépve rendelései állapotát nyomon követheti. A vásárlás befejezését a legfelső sávban található jobb felső sarokban található "Pénztár" navigációs lehetőségre kattintva tudja kezdeményezni. Amennyiben Ön még nem regisztrált, itt megadhatja az adatait, a szállítási, számlázási címet, telefonszámot, email címet valamint – a megrendelés elküldése előtt –, ha szükségét látja, még módosíthatja a kosár tartalmát. 


Az elküldött rendelésekről email-ben értesítést küldünk. (Kérjük, kísérje figyelemmel a regisztrációban megadott e-mail címre beérkező visszaigazolásunkat. Amennyiben nem találja levelünket, kérjük, nézze meg, hogy nem került-e a "spam"-ek közé.)

Legújabb termékek